Reviews voor theoriedoen.be

Ben je enthousiast over een product of juist ontevreden? Schrijf een review! Zo help je anderen om de beste keuzes te maken.
26/05/2023

Realistische vragen die overeen stemmen met het examen.

Avatar for Mohamed
Mohamed
25/05/2024

goed om de theorie te leren maar de vragen leken niet echt op die van het theorie examen

Avatar for imraan
imraan
25/05/2024

Ik wilde je laten weten dat ik vandaag geslaagd ben voor mijn theorie-examen. Ik heb minder dan 3,4 dagen moeten studeren voor mijn theorie-examen en het is me eindelijk gelukt. Hartelijk dank dat u het beste van uzelf heeft gegeven in uw lessen. Alles werd goed uitgelegd met een uitstekend begrip, want je bent inderdaad een toppersoonlijkheid met een grotere behendigheid van kennis. Je zou een beloning moeten krijgen voor dit geweldige werk. Dit is de beste site om te leren. Dank u TOP

Avatar for Joshua
Joshua
25/05/2024

De website biedt veel informatie, ergduidelijke uitleg Veel beter.

Avatar for alpha
alpha
21/12/2023

Het was niet normaal goed het beste lessen die je kunt volgen top informatie en top medewerkers je kunt het niet met worden uitleggen prober het zelf ook n je gaat zien je gaat nooit maar echt nooit spijt hebben

Avatar for Jamal
Jamal
21/12/2023

Uitstekende cursus mooie & duidelijke uitleg ! Een aanradertje !! Ik ben direct geslaagd 42/50. Voldoende toch :))

Typs ook. Super handig !! & belangrijk

Avatar for Miguel
Miguel
05/11/2023

Hartelijk dank, maar het examen is nog niet gedaan

Avatar for Nelis
Nelis
27/10/2023

super goede uitleg

Avatar for Leyla
Leyla
25/10/2023

Ik ben zo dankbaar voor deze lessen! Echt zo’n goede uitleg en duidelijk verteld. Good job!

Avatar for Hannelore
Hannelore
25/10/2023

Heel goed uitgelegd

Avatar for Anass
Anass
25/10/2023

Super goede uitleg + examens 1ste x geslaagd

Avatar for Elien
Elien
25/10/2023

super om snel allees te kunnen oefenen! niet zo duur vind ik. echt perfect

Avatar for chloé
chloé
25/10/2023

Ik ben al 2 keer geweest ma I heb de cursus gekocht omda ik 12u thoerie moe volgen ma ik wou het voor de zekerheid Paar keer doen mss kunne julie mij nog helped ma julie uitleg is echt perfect ik Leer beter Dan in echte thoerie les in echte les is het moeilijk te verstaan omda het druk is enz ma alleen voor je laptop en luisteren en oefenen is echt het beste dankzij julie heb ik meer bij heleerd ik moe nog 12u doen en darna nog eens probere hoopelijk haal ik het zo nie ga I verder oefenne

Avatar for Adzho
Adzho
25/10/2023

The question quality was great and helped me a lot

Avatar for Neha
Neha
25/10/2023

Ja, ben geslaagd 48/50 alles zeer goed uitgelegd.

Avatar for Drutti
Drutti
25/10/2023

4 Dagen geoefend, geslaagd, alleen 2 fouten

Avatar for Drutti
Drutti
25/10/2023

Heel duidelijk begrijpbare lessen, met af en toe wat herhaling en handige tips. Makkelijk te onthouden en concreet gemaakt door de vragen en voorbeelden. Van de eerste keer geslaagd!

Avatar for Tasha
Tasha
25/10/2023

Goede cursus, de vragen kwamen overeen met deze op het examen

Avatar for Amaryllis
Amaryllis
25/10/2023

Ik raad het jullie zeker aan! Ik ben voor de eerste keer meteen geslaagd. Ik heb enkel en alleen de theorie cursus gebruikt, geen enkel boek of sites. Het is zeer duidelijk en grondig uitgelegd. Zeker een aanrader! Danku Baddie 😊

Avatar for Nini
Nini
25/10/2023

Ben er nu ongeveer half ver in en is echt heel goed uitgelegd. Ik onthou echt de trucjes

Avatar for Jessy
Jessy
25/10/2023

Super goed.

Alleen bij sommige foto’s kon ik de verkeersborden niet goed zienlijk heb drie dagen geoefend en vandaag ben ik geslaagd.

Dankjewel

Avatar for Khadzhimuradova
Khadzhimuradova
07/09/2023

Zeer goed om je voor te bereiden op de examen Ben geslaagd in de 1ste keer

Avatar for Jordi
Jordi
30/08/2023

Fantastisch site

Avatar for Chade
Chade
29/08/2023

The best site to learn and practice for the theoretical exam.All the information was clear and easy to learn and the fact that you can switch to different languages it’s a big plus.The questions are pretty similar with those one you find in the real exam.the other sites i looked into are messing with your head.i visited other sites and i was panniking in vain it was all confusing me.

All you need to do if you don’t speak neetherlands is to buy a book from the authorised schools and study here.This site is the real deal😁as a proof I passed from the first time with 46/50.Thank you THEORIEDOEN!

Avatar for Luminita
Luminita
29/08/2023

Ik heb voor jullie cursist gestudeert en ik heb 45 punten geslaagd de cursist is verstandbaar iemand niet zo goed nederland verstand ik ben eindelijk blij en bedant voor jullie voorberiden🤩

Avatar for Deqo
Deqo
29/08/2023

Ik ben ontzettend verheugd om mijn ervaring met Theoriedoen.be te delen, aangezien deze online theoriecursus me heeft geholpen om succesvol mijn theorie-examen af te leggen. (Joepieeeee)

Hun realistische oefenexamens hebben me de tools gegeven die ik nodig had om te slagen. Ik beveel Theoriedoen.be ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en handige manier om zich voor te bereiden op het rijbewijs theorie-examen.

TOP GEWOON !!

Avatar for Solange
Solange
29/08/2023

Een 48/50. Geweldige site!!!

Avatar for Ns
Ns
29/08/2023

Alles was zeer duidelijk en goed uitgelegd! Vanaf de eerste keer al geslaagd met een 45/50!

Avatar for Wahiba
Wahiba
29/07/2023

ja ik ben geslaagd geworden dankjewel

Avatar for Was
Was
29/07/2023

Ja man ben geslaagd 46/50 was heel hulpvol door dit te volgen anders had ik da niet gehaald respect broeders!

Avatar for Austiin
Austiin
16/06/2023

Super goede cursus!

Avatar for karim
karim
30/05/2023

De website biedt veel informatie, maar is gelukkig erg overzichtelijk. Hierdoor kostte het weinig moeite om een goede keuze te maken.

Avatar for Yanick
Yanick
30/05/2023

Vind het zeer prettig en het helpt zeker bij het oefenen,

Avatar for Ramon
Ramon
26/05/2023

Erg duidelijke uitleg, veel verschillende vragen. Veel beter dan sommige concurrenten!

Avatar for Mohamed
Mohamed

Scrhijf een review voor theoriedoen.be